Tractament de problemes de comportament en gossos i gats

Etologia veterinària y educació en positiu

–  EN QUÉ CONSISTEIX –

En el nostre servei en etologia veterinària i educació en positiu diagnostiquem, tractem, prevenim i fem seguiment dels problemes de comportament del teu gos o del teu gat.  El nostre principal objectiu és poder treballar, mitjançant l’educació en positiu, els problemes que presenti el teu animal, la millora del vostre vincle afectiu i preparar-te perquè puguis entendre’l emocionalment per ajudar-lo al llarg del seu procés de canvi.

Els nostres serveis

– TRACTAMENT DE PROBLEMES DE COMPORTAMENT EN GOSSOS I GATS –

PRIMERA VISITA
ONLINE
– PER A GOSSOS I GATS –

Diagnostiquem els problemes de comportament que presenti el teu gos o el teu gat i t’expliquem i t’enviem les pautes a seguir. Aquest servei online ens permet ajudar-te siguis d’on siguis.

PRIMERA VISITA PRESENCIAL
– PER A GOSSOS I GATS

Diagnostiquem els problemes de comportament que presenti el teu gos o gat i t’expliquem i t’enviem les pautes a seguir. Ens apropem al teu domicili per a una atenció més personalitzada.

MODIFICACIÓ DE
CONDUCTA CANINA
– PER A GOSSOS 

Aquestes sessions es realitzen al finalitzar la primera visita per tractar de manera pràctica el comportament del teu gos, mitjançant el treball de la base emocional del problema, dins i fora de casa.

VISITA DE
REVISIÓ
– PER A GOSSOS I GATS –

Si han passat més de 3 mesos i ha sorgit una complicació o retrocés en un problema de comportament ja tractat amb nosaltres acudirem de nou al teu domicili.

COM ESCOLLIR EL MILLOR COMPANY ANIMAL
– PER A GOSSOS I GATS

T’ajudem a escollir quines característiques hauria de tenir el teu futur company animal per a que s’adapti millor al teu estil de vida i a les teves necessitats energètiques.

Compromeses amb el benestar animal