Primera Visita Presencial

En què consisteix?

– PRIMERA VISITA PRESENCIAL – 

En la nostra primera visita presencial et donem una primera resposta al problema de comportament que presenti el teu gos o gat. En aquesta visita ens apropem al teu domicili, per poder tractar de manera més objectiva l’origen i l’entorn del problema, i realitzem un diagnòstic clínic comportamental, juntament amb l’explicació i l’enviament de les pautes corresponents.

Quins beneficis pots aconseguir?

– PRIMERA VISITA PRESENCIAL – 

El nostre principal objectiu és explicar-te quin origen té el comportament del teu gos o gat, com s’ha desenvolupat i perquè ha acabat manifestant-se com a problema de conducta. És la manera de conèixer i entendre millor el teu animal, enfortir el vostre vincle i, per tant, poder aplicar les pautes de manera més efectiva.

Què inclou?

– PRIMERA VISITA PRESENCIAL – 

DESPLAÇAMENT AL
TEU DOMICILI

 Per observar el problema de conducta del teu animal de manera més objectiva 

QÜESTIONARI
COMPLET

Recomanem la presencia de tots els membres de casa per la recollida de dades

PASSEIG CURT
(EN GOSSOS)

Per observar la seva conducta
en el carrer

DIAGNÒSTIC CLÍNIC
COMPORTAMENTAL

Realitzat per una de les nostres
professionals en etologia clínica

EXPLICACIÓ I ENVIAMENT
DE LES PAUTES A SEGUIR

Enviament de les pautes passat 1-2 dies
laborals de la visita

SEGUIMENT DEL CAS
A CURT TERMINI

Per a comprovar la correcta
evolució del cas

Més informació

– PRIMERA VISITA PRESENCIAL – 

90 minuts

85 €

*1. Els desplaçaments queden inclosos sempre i quan no sobrepassin el límit de l’àrea representada al mapa. Més enllà d’aquest límit es facturarà a 0,10€/km, en trajecte d’anada i tornada des del límit.

*2. Les pautes són confidencials i es prohibeix la seva recirculació. Això seria perillós, ja que cada una de les pautes és específica del cas que es tracta, mai és idèntic a un altre i, per això, extrapolar les pautes a un nou cas té un risc. D’altra banda, existeixen els nostres drets d’autor i no admetem la recirculació.

*3. Durant els tres primers mesos després de la primera visita oferim el servei de petites consultes o dubtes que puguin sorgir sobre el problema de comportament tractat (via telèfon, whats o mail). Si la consulta es complexa i suposa un temps de resposta més extensa per part nostra, considerem necessari realitzar una nova visita o la modificació de conducta corresponent pel seu tractament.

També et pot interessar: Primera visita online, Modificació de conducta, Visites de revisió i Cursos i tallers presencials

Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres via whatsapp, trucada o mail.