Com escollir el millor company animal

En què consisteix?

– COM ESCOLLIR EL MILLOR COMPANY ANIMAL –

Aquesta sessió va dirigida a tota persona o família que estigui pensant en conviure amb un animal i no tingui clar quines característiques hauria de tindre.

Els gossos i els gats no tenen una vida tant llarga com la nostra, però poden arribar a viure una mitjana de 15 anys. Per poder gaudir un de l’altre, és important saber quin animal és el que millor s’adaptaria al vostre estil de vida i necessitats energètiques.

Quins beneficis pots aconseguir?

– COM ESCOLLIR EL MILLOR COMPANY ANIMAL –

En aquesta sessió us oferim l’assessorament en l’elecció del vostre futur gos o gat o, si no teniu clar l’espècie, quina triar. Es tracta d’una sessió especialitzada en la que, segons les vostres característiques i preferències, us presentarem diferents opcions per escollir l’animal perfecte i aconseguir així una convivència ideal a llarg termini.

Què inclou?

– COM ESCOLLIR EL MILLOR COMPANY ANIMAL –

ASSESSORAMENT SEGONS L’ESPÈCIE ANIMAL

Escollir un gos o un gat suposa diferents cuidats i, segons el nostre estil de vida, ens hem d’assegurar que podrem cobrir les seves necessitats al llarg de la seva vida.

ASSESSORAMENT CANÍ O FELÍ

Us explicarem:

+ Les necessitats bàsiques canines o felines
+ Tipus d’educació recomanada
+ Entorn recomanat (joguines i altres objectes)
+ Dieta recomanada

ASSESSORAMENT SEGONS EL VOSTRE PERFIL

Tindrem en compte el vostre estil de vida, les vostres preferències, el nivell d’energia que podeu oferir a l’animal a llarg termini, etc. ja que, a part de les característiques físiques y de tampany, és molt important tenir en compte el temperament de l’animal.

Més informació

– COM ESCOLLIR EL MILLOR COMPANY ANIMAL –

90 minuts

85 €

També et pot interessar: Primera visita onlie, Primera visita presencial, Modificació de conducta, Visites de revisió i Cursos i tallers presencials.

Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres via whatsapp, trucada o mail.