Conèixe'ns una mica més

Veterinàries especialitzades en etologia clínica

Soraya Beuk

Col·legiada BCN 5001. Llicenciada en veterinària, la meva passió sempre ha estat observar als animals en el seu entorn natural, així com la meva motivació per cursar els estudis de Veterinària. Mentre cursava la llicenciatura em dedicava a treballar com a becària en projectes d’etologia canina i felina a l’empresa d’Affinity Petcare. Posteriorment em vaig diplomar en Antrozoologia. Durant els estudis de postgrau vaig realitzar pràctiques d’etologia clínica i educació canina amb el director i professors del postgrau.

A més, durant tota la meva formació, he assistit a nombroses jornades sobre etologia canina, felina i equina. Actualment també treballo al servei d’urgències veterinàries del HVAM de Terrassa i de manera esporàdica segueixo participant en projectes d’investigació d’Affinity Petcare.

Per saber-ne més
Estudis principals:

 • Diplomada en Antrozoologia (l’estudi del vincle entre animals i persones) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2016.
 • Certificada com educadora canina l’any 2016 per “Single Track”.
 • Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2015.

Cursos realitzats:

 • 2017 “Exercicis específics en modificació de conducta”. Educanimals.
 • 2016 “Congrés anual d’Educadors canins europeus” PDTE (Pet Dog Trainers of Europe.
 • 2013-2014 “Doma natural del cavall” Lucy Rees (UAB)
 • 2011 “Jornades teòric-pràctiques d’ etologia equina” (UAB)
 • 2010 “Seminaris sobre etologia” (UAB)

Clara Castells Urgell

Col·legiada BCN 5149. Sóc una veterinària especialitzada en l’etologia clínica. També he completat la meva formació clínica amb la pràctica, fet que m’ha permès esdevenir educadora canina. Després d’estar varis anys combinant la pràctica clínica amb l’etologia, vaig decidir centrar-me exclusivament en la segona. Aquesta va ser una decisió purament vocacional.

Ajudar a millorar la convivència entre totes les espècies animals no és només la meva feina, sinó una passió. Per aquesta raó vaig decidir estudiar veterinària per després especialitzar-me en l’etologia. Actualment, continuo formant-me dia a dia per estar al corrent de tots els avenços en etologia veterinària i poder així oferir el millor servei possible.

Per saber-ne més
Estudis principals:

Graduada en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona (2010-2015), màster en Etologia Clínica a la Universitat Autònoma de Barcelona (2016-2017), certificada com educadora canina l’any 2016 per “Single Track”.

Cursos principals:

 • 2017 “Exercicis específics en modificació de conducta”. Educanimals
 • 2016 “Congrés anual d’Educadors canins europeus” PDTE (Pet Dog Trainers of Europe).
 • 2015 “Jornades felines europees 2015. El comportament del gat”. Plataforma gatera.
 • 2015 “Seminari de comportament” impartit per Victòria Coll. COVB (Col.legi Oficial de Veterinaris de Barcelona).
 • 2015 “Etologia clínica felina”. IVSA.
 • 2010 “Animals de companyia: Una font de salut”. Fundació Affinity, Barcelona.
La nostra família de 4 potes i la inspiració per a millorar dia a dia
Tess: Aquesta gosseta Golden Retriever de 12 anys ha participat en moltes de les modificacions de conducta realitzades fins ara. Actualment està jubilada i gaudeix dels seus dies rosegant ossos i prenent el sol.
Sowa: Mestissa de Doberman, Sowa és de caràcter desconfiat, encara que amb un premi serà la teva millor amiga per sempre més. És una gossa activa i molt bona amb la obediència.
Annur: Gos Llop Txecoslovac. L’ Annur ha estat adoptada recentment i està en procés de tractament. Degut al seu origen i raça, és una gossa amb molta por a persones i a qualsevol nou entorn. Està progressant adequadament i aviat ens ajudarà en alguna modificació de conducta amb gossos.
Nuk: Com a bon gat, és el rei de la casa. Encara no té clar si és gos o gat ja que és molt sociable amb tothom. El Nuk és un gat europeu comú trobat a la carretera amb poques setmanes de vida.
Hambel: Cavall mestís adoptat a la protectora ADE amb un any. Viu amb la seva manada en un pàdoc de 40 hectàrees. Tot el seu aprenentatge està basat en les tècniques de reforç en positiu. Amb ell busquem mostrar que no fa falta “sotmetre” al cavall ni utilitzar la força física per a què comprengui , vulgui col·laborar i gaudir amb tu.
T’ajudem a entendre millor el seu llenguatge.

Utilitza la postura del cos, la cua, la mirada, les orelles i els sons, entre d’altres, per enviar-te missatges.