Cursos i tallers presencials

Cursos i tallers presencials

–  EN QUÈ CONSISTEIX –

En els nostres cursos i tallers presencials t’oferim formació personalitzada relacionada amb el benestar i el comportament del teu gos o el teu gat. El nostre objectiu principal és que puguis ampliar els teus coneixements, mitjançant l’educació en positiu, perquè ajudis de manera més conscient al teu animal amb els seus problemes de comportament, cobreixis bé les seves necessitats bàsiques i milloris el vostre vincle afectiu.

Els nostres serveis

– CURSOS Y TALLERS PRESENCIALS –

SOCIALITZACIÓ PER A CADELLS
– CURS –

En el nostre Curs de Socialització per a cadells et donem les eines teòriques i pràctiques que necessites per educar i socialitzar al teu cadell.

EDUCACIÓ I OBEDIÈNCIA PER A GOS ADULT
– TALLER –

Tens clar que vols ensenyar al teu gos però d’una manera respectuosa i sense l’aplicació de càstigs? Aquest taller pràctic et pot interessar.

SOCIALITZACIÓ PER A GATETS
– CURS –

En el nostre Curs de <socialització per a gatets et donem les eines teòriques i pràctiques que necessites per educar i socialitzar al teu gat.

POR A PETARDS
PER SANT JOAN
– TALLER –

En aquest taller et donem les eines perquè puguis ajudar al teu company animal a afrontar de manera més tranquil·la aquests moments difícils per a ell.

Compromeses amb el benestar animal