Curs de Socialització per a gatets

En què consisteix?

– CURS DE SOCIALITZACIÓ PER A GATETS – 

En el nostre Curs de Socialització per a gatets et donem les eines teòriques i pràctiques que necessites per educar i socialitzar el teu gat des de ben petit.

Educar al teu gat durant aquesta etapa és crucial per prevenir problemes de comportament futurs i crear un vincle fort i durador amb el teu animal.

Els gatets requereixen un temps i  unes pautes per poder adaptar-se millor a nosaltres, al que esperem d’ells i a l’entorn.

 

Quins beneficis pots aconseguir?

– CURS DE SOCIALITZACIÓ PER A GATETS – 

Coneixeràs quines són les necessitats del teu gat i com es comunica per poder construir amb ell un bon vincle, mitjançant: pautes d’interacció i maneig per adquirir un entorn estimulant i una rutina òptima pel seu bon desenvolupament; pautes de prevenció i tractament de problemes de comportament i conèixer el llenguatge del teu gatet.

Per part del teu gat, el principal objectiu és que, mitjançant el joc i l’educació en positiu, aprengui a interactuar de forma adequada amb les persones i altres animals, a ser manipulat pel veterinari, a no destrossar dins de casa, entre moltes altres.

Què inclou?

– CURS DE SOCIALITZACIÓ PER A GATETS –

FORMAT SESSIONS GRUPALS

___________

BASES DE L’EDUCACIÓ EN
POSITIU I EL LLENGUATGE FELÍ

Com aprenen, com veuen el
món i com es comuniquen?
___________

– ONLINE I TEÒRIC –
10:00h
1r o 3r dissabte de mes

FORMAT SESSIONS GRUPALS

___________

HABITUACIÓ
A LA MANIPULACIÓ

Tolerància al maneig veterinari, tallar
ungles, raspallat, bany…
___________

– ONLINE I TEÒRIC –
10:00h
2n o 4t dissabte de mes

FORMAT SESSIÓ INDIVIDUAL

___________

EDUCACIÓ EN POSITIU, LLENGUATGE
FELÍ I HABITUACIÓ A LA MANIPULACIÓ

Com aprenen, com veuen el
món i com es comuniquen?
___________

– PRESENCIAL I TEÒRIC –
A convenir amb propietaris

Més informació

– CURS DE SOCIALITZACIÓ PER A GATETS – 

– Format SESSIONS GRUPALS: 3 hores de formació (90 minuts cada un dels 2 tallers del curs).
– Format SESSIÓ INDIVIDUAL: 90 minuts de formació.

– Format SESSIONS GRUPALS: 60€
– Format SESSIÓ INDIVIDUAL: 90€

El teu gatet ha de tenir entre 2 setmanes a menys d’1 any de vida (etapa que fa referència al Període de Socialització d’un gat).

– Format SESSIONS GRUPALS: màxim de 10 persones.
– Format SESSIÓ INDIVIDUAL: les persones que convisquin amb el gatet o els gatets de la casa.

El Període de socialització és un terme que s’utilitza en veterinària per referir-nos a l’etapa compresa, en el cas del gat, entre les 2 setmanes i les 8 setmanes de vida. En aquesta, aprenen i s’adapten amb molta facilitat a l’entorn, ja que la resposta de la por no està del tot desenvolupada però, en canvi, la conducta exploratòria està molt potenciada. Nombrosos estudis ens demostren que els gossos i gats que de petits van rebre una adequada socialització, no només seran menys propensos a desenvolupar problemes de comportament sent adults, sinó que també seran animals més sans i equilibrats a tots els nivells. En el cas dels gats, s’ha demostrat que amb un bona socialització de petits tindran en el futur menys problemes d’agressivitat, pors, fòbies, joc inadequat i neofòbia alimentària (la no acceptació de nous aliments).

El gat, com espècie molt menys domesticada que el gos, necessita contacte amb humans des de molt petits per assolir una òptima relació.

 

Places limitades!