Camp Terapèutic

fomentem l'aprenentatge caní

Camp Terapèutic Caní

–  LA NOSTRA ZONA DE TREBALL –

El Camp Terapèutic Caní d’Etholink és una zona de treball adaptada per poder treballar les necessitats canines i l’educació en positiu amb el teu animal. Les nostres instal·lacions permeten la bona estimulació mental i física del teu gos alhora d’haver-se d’enfrontar a situacions noves, com són la de socialitzar amb altres individus de la seva espècie i la millora del vincle amb les persones.

Activitats presencials

– CURSOS I TALLERS PERSONALITZATS –

SOCIALITZACIÓ PER A CADELLS
– CURS –

En el nostre Curs de Socialització per a cadells et donem les eines teòriques i pràctiques que necessites per educar i socialitzar al teu cadell.

MODIFICACIÓ DE CONDUCTA CANINA
– SESSIONS –

Les nostres sessions de modificació de conducta es realitzen un cop feta la primera visita per tractar de manera pràctica el comportament del teu gos.

EDUCACIÓ I OBEDIÈNCIA BÀSICA PER A GOS ADULT
– TALLER –

Tens clar que vols ensenyar al teu gos d’una manera respectuosa i sense l’aplicació de càstigs? Aquest taller pràctic et pot interessar!

 JOC CONTROLAT
– TALLER –

Estàs tip/a de tenir les mans plenes d’esgarrapades? Aquest és un problema en el què s’ha d’actuar ràpidament, i en aquest taller aprendràs com fer-ho.

PASSEIG IDEAL
– TALLER –

Aprèn a caminar sense tibades. Si t’interessa començar a gaudir del passeig amb el teu gos, aquest és el teu taller!

LLENGUATGE CANÍ
– TALLER –

En aquest taller t’explicarem de manera dinàmica les principals postures corporals i expressions facials per ajudar-te a comprendre millor el teu gos.

Localització del Camp Terapèutic

–  PROVÍNCIA DE BARCELONA –

A Etholink donem servei presencial en tot Catalunya. Tot i així, disposem del Camp Terapèutic, unes instal·lacions que ens permet dur a terme serveis més específics per al teu gos. Aquesta zona de treball es troba dins de la província de Barcelona, concretament dins d’ADE (Associació en Defensa dels Equids), en un espai envoltat de natura per poder gaudir dels nostres cursos i tallers presencials fora de tot soroll urbà.

Galeria d’imatges

– COM ÉS UN DIA AL NOSTRE CAMP TERAPÈUTIC –