– Els Nostres Serveis –

Modificació de conducta de gossos i gats

Les sessions de modificació únicament es faran un cop feta la primera visita. Les modificacions de conducta acostumen a ser necessàries a l’hora de tractar la majoria de problemes de comportament, especialment en gossos. Una de les dues veterinàries d’Etholink acudirà al teu domicili o a un lloc prèviament pactat per treballar amb el teu company animal. Aquestes sessions són generalment la base del tractament a l’hora de solucionar el problema.
Són sessions en què es treballa activament amb el gos a fi de modificar, eliminar o redirigir una determinada conducta no desitjada pel propietari. Com a professionals, treballem sempre en positiu, és a dir que reforcem conductes amb premis i respectem en tot moment el benestar animal. Aquest fet no només permet fer més efectiu el tractament d’un problema de comportament, sinó que a més reforça el vincle entre vosaltres. Les modificacions de conducta varien segons el problema a tractar. Segons aquest, les farem al vostre domicili, al carrer, o a una zona acordada concreta. Molt sovint haurem de combinar les diferents opcions per a obtenir el millor resultat. A vegades serà necessari treballar també amb figurants (humans i/o animals).
  • Al teu domicili: Hi ha situacions que requereixen principalment ajudar a corregir determinats aspectes problemàtics del teu company a la llar. Alguns exemples en serien quan un gos té ansietat per separació, fòbia a tempestes, o quan presenta protecció de recursos com el menjar, entre molts d’altres. En aquestes sessions us ajudem a portar a terme una sèrie de pautes i de correccions de maneig encaminades a solucionar el problema.
  • Al carrer: Altres vegades, com quan per exemple ajudem a corregir la por a determinats estímuls, serà necessari treballar també al carrer. També en un cas d’excés d’excitabilitat, o passeig descontrolat, entre d’altres.
  • Zones acordades: Hi ha situacions en què és necessari treballar a l’aire lliure però allunyats d’espais sorollosos i amb distraccions (és a dir allunyats del carrer). Per exemple aquest seria el cas si volem corregir l’agressivitat d’un gos cap a altres gossos, o la por d’un gos a persones, entre molts d’altres casos.
60 minuts
1 sessió – 55 euros Pack 4 sessions – 200 euros *1 (veure Condicions dels Serveis).
Tot l’explicat anteriorment. És a dir:
  • Desplaçament al teu domicili o zona acordada per treballar *2 (veure Condicions dels Serveis).
  • 60 minuts de modificació de conducta
  • Figurants (en cas que siguin necessaris per tractar el problema)
  • Enviament de pautes de modificació de conducta segons el cas
*1 Si decideixes l‘opció de comprar packs, has de saber que el pagament s’ha de fer amb antelació. A més, si cancel·les una sessió el dia abans o el mateix dia de la visita programada, no es retornaran els diners de la mateixa sessió. 2* Els desplaçaments queden inclosos sempre i quan no sobrepassin el límit de l’àrea representada al mapa. Més enllà d’aquest límit es facturarà a 0,10e/km, en trajecte d’anada i tornada des del límit.