Publicacions en les vostres xarxes socials

En què consisteix?

– PUBLICACIONS EN LES VOSTRES XARXES SOCIALS – 

Actualment, el món digital i de les xarxes socials és una font molt directe, transparent i propera per comunicar-nos amb els nostres clients potencials i els nostres futurs clients.

És per això que, des de l’equip d’Etholink, us oferim publicacions en les vostres xarxes socials i articles en el blog de la vostra web sobre aspectes d’interés i actualitat en etologia veterinària, en educació canina, felina i equina en positiu i en benestar animal.

Quins beneficis pots aconseguir?

– PUBLICACIONS EN LES VOSTRES XARXES SOCIALS – 

Podreu oferir a la vostra comunitat digital (clients potencials, futurs clients i seguidors) informació sobre etologia clínica de manera professional, dinàmica i amb un llenguatge amigable, perquè coneguin millor els seus companys animals a nivell comportamental (problemes, prevenció, necessitats bàsiques, educació, etc.) i de benestar.

Què inclou?

– PUBLICACIONS EN LES VOSTRES XARXES SOCIALS –

PUBLICACIONS EN LES VOSTRES XARXES SOCIALS

Publicacions d’interès i d’actualitat sobre el món del comportament i del benestar animal, a través de la visió en educació en positiu i en etologia clínica.

PUBLICACIONS EN EL VOSTRE BLOG

Articles d’interès i d’actualitat sobre el món del comportament i del benestar animal, a través de la visió en educació en positiu i en etologia clínica.

Més informació

– PUBLICACIONS EN LES VOSTRES XARXES SOCIALS –

A convenir segons la freqüència de publicació requerida i el mitjà escollit (post en Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn i/o article en blog de la vostre web).

També et pot interessar: Especialitat d’etologia en el vostre centre veterinari i Formació en etologia a veterinaris.

Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres via whatsapp, trucada o mail.