Soraya Beuk, una de les etòlogues veterinàries del nostre equip de treball i cofundadora d’Etholink, ha col·laborat amb la marca personalitzada de pinso caní Happets durant el confinament pel Covid-19.

La nostra professional va tenir l’oportunitat de poder explicar el context nou que s’ha donat durant aquests dies en estat d’alarma i com ha afectat als nostres animals, especialment en els gossos. Aquesta participació conjunta va tenir lloc a Instagram en una història en directe.

 

 

L’importància de les rutines

Les rutines són molt importants, tant per a les persones com per als animals, ja que reflecteixen una sensació de control i de previsibilitat diària. El trencament d’aquests horaris durant el confinament ha creat l’organització de rutines noves, les quals són temporals fins que es torni a l’anomenada nova normalitat. Aquests canvis poden provocar l’aparició o la intensificació de problemes de conducta en els nostres companys canins, durant o després de l’confinament.

És per aquesta raó que és molt important poder realitzar una rutina que no desnivelli els hàbits que ja tenia establerts el nostre gos.

 

 

Ansietat per separació

En Etholink hem continuat tractant diferents problemes de conducta durant aquests mesos, al principi amb visites online i al final amb més visites presencials, però majoritàriament hem tractat molts mes casos de gossos amb possible APS (ansietat per separació).

És per aquest motiu que en aquesta col·laboració hem parlat també de l’APS, què és, com fer prevenció per a la seva no aparició i com poder tractar aquest problema si ja s’ha manifestat en el nostre gos. 

Des Etholink ens sentim realitzades a l’haver pogut ajudar i contribuir d’alguna manera durant aquests dies tan difícils de Covid-19, ja que hem pogut realçar la importància del benestar animal i del tractament dels problemes de comportament canins.

 

 

Vídeos de la col·laboració

A continuació, us deixem els enllaços d’aquesta col·laboració, dividits en 7 vídeos d’aproximadament 3 minuts, publicats en el nostre compte d’Instagram d’Etohlink:

Estem a la teva disposició per si tens dubtes o necessites ajuda professional en el comportament del teu gos durant aquests dies de desconfinament i la nova normalitat que està per venir.

Pots contactar-nos via whatsapp, trucada, mail o informan-te dels nostres serveis.

Etholink, compromeses amb el benestar animal.