Ara que estem enmig de l’estiu, et donem dues pinzellades de la importància que el teu gat begui aigua. No només ens servirà per millorar o mantenir la seva salut, sinó que, si sabem com fer-ho, aconseguirem que visqui més estimulat i entretingut en el seu dia a dia.

1. Quins beneficis té per a la salut del teu gat?

Pel que fa a la salut del teu gat, que begui aigua ens servirà per prevenir que pateixi un cop de calor i deshidratació. A més, ens permetrà reduir l’aparició de problemes renals o, si ja els té, serà part de l’tractament.

2. Si es resisteix a beure…com ho fem?

Aquí et donem 5 trucs:

1. Als felins els encanta beure aigua en moviment, així que si li pots comprar un dispensador d’aigua tipus font beurà molt més que en un abeurador amb aigua estancada.

2. Si jugues amb ell i li proporciones estímuls que el mantinguin actiu, es cansarà més i tindrà més set.

3. Els gats no suporten que els bigotis els freguin amb l’abeurador, escull sempre un abeurador de dimensions grans.

4. Si hi ha més d’un gat a casa l’ideal és que cadascú tingui la seva pròpia font per evitar que hi hagi competència entre ells i per tant possibilitat de conflicte.

5. Col·loca l’abeurador o la font d’aigua en un lloc tranquil, allunyat de sorolls com la rentadora. Això podria desincentivar i fer disminuir el seu interès per hidratar-se.

3. Podem ajudar-lo també a través de la seva alimentació

Recorda que, una estratègia perquè augmenti la seva ingesta de líquids també és el fet d’afegir-com a part de la seva dieta menjar humit de mitjana o alta qualitat (llaunes), a més del menjar seca (pinso).

 

Estem a la teva disposició per si tens dubtes o necessites ajuda professional en el comportament del teu gat.

Pots contactar-nos via whatsapp, trucada, mail o informant-te dels nostres serveis.

Etholink, compromeses amb el benestar animal