– Els Nostres Serveis –

Socialització per cadells

Si tens un cadell, o estàs pensant tenir-ne un, has de saber com és de crucial que rebi una bona socialització per prevenir futurs problemes de comportament. Els cadells requereixen un temps i  unes pautes per poder adaptar-se a l’humà i entendre què s’espera d’ells. A la vegada, els humans hem de conèixer quines són les necessitats canines i com es comuniquen per a construir amb ells una bona relació i poder crear un bon vincle. En el nostre curs de socialització, us donarem les eines per a què us sigui possible.

L’etapa de socialització” és un terme que s’utilitza en veterinària per a referir-nos al període comprès entre les 3 setmanes i els 3-4 mesos, en el cas del gos. En aquesta, aprenen i s’adapten amb molta facilitat a l’entorn, ja que la resposta de la por no està del tot desenvolupada però, en canvi, la conducta exploratòria està molt potenciada. Nombrosos estudis ens demostren que els gossos i gats que de petits van rebre una adequada socialització, no només seran menys propensos a desenvolupar problemes de comportament sent adults, sinó que seran animals més sans i equilibrats a tots els nivells. En el cas dels gossos, s’ha demostrat que tindran menys problemes d’agressivitat, por i fòbies, eliminació inadequada, hiperactivitat, trastorns relacionats amb l’ansietat per separació i joc inadequat.

En el curs que oferim, els cadells aprendran a través del joc i l’educació en positiu a interactuar de manera adequada amb altres cadells i amb humans. També aprendran a ser manipulats pel veterinari, les normes d’obediència bàsica, i a no destruir la casa entre moltes altres coses. Et donarem les pautes necessàries per a construir un entorn estimulant i una rutina diària òptima, promovent les interaccions i pautes de maneig adequades per a que així sigui. T’explicarem les seves necessitats fisiològiques i el llenguatge que utilitzen per expressar-les. Així mateix, si presenten un problema de conducta, us donarem les pautes necessàries per tractar-lo. Tot amb la finalitat d’enfortir el vostre vincle i que creixi sent un animal feliç.

Consulta dates i condicions a info@etholink.com.

Dos formats a escollir:

  1. Classes grupals: tres sessions de 90 minuts en grup, amb altres cadells (tres dissabtes seguits).
  2. tres sessions a domicili de 60 minuts.

Format 1: 120 €
Format 2: 195 €