– Els Nostres Serveis –

Socialització per gatets

Si tens un gatet, o estàs pensant tenir-ne un, has de saber com és de crucial que rebi una bona socialització per prevenir futurs problemes de comportament. Els gatets requereixen un temps i  unes pautes per poder adaptar-se a l’humà i entendre què s’espera d’ells. A la vegada, els humans hem de conèixer quines són les necessitats felines i com es comuniquen per a construir amb ells una bona relació i poder així crear un bon vincle. En el nostre curs de socialització, us donarem les eines per a què us sigui possible.

L’etapa de socialització” és un terme que s’utilitza en veterinària per a referir-nos a l’etapa compresa entre les 2 setmanes i les 8 setmanes de vida, en el cas del gat. En aquesta, aprenen i s’adapten amb molta facilitat a l’entorn, ja que la resposta de la por no està del tot desenvolupada però, en canvi, la conducta exploratòria està molt potenciada. Nombrosos estudis ens demostren que els gossos i gats que de petits van rebre una adequada socialització, no només seran menys propensos a desenvolupar problemes de comportament sent adults, sinó que seran animals més sans i equilibrats a tots els nivells. En el cas dels gats, s’ha demostrat que amb un bona socialització de petits, tindran en el futur menys problemes d’agressivitat, pors, fòbies, joc inadequat i neofòbia alimentària (la no acceptació de nous aliments).

El gat, com espècie molt menys domesticada que el gos, necessita contacte amb humans des de molt petits per a assolir una òptima relació.

En el curs que oferim, els gatets aprendran a través del joc i educació en positiu com interactuar de manera adequada amb altres gatets i amb humans. També aprendran a ser manipulats pel veterinari i a no destruir la casa entre moltes altres coses. Et donarem les pautes necessàries per construir un entorn estimulant i una rutina diària òptima, promovent les interaccions i pautes de maneig adequades per a que així sigui. T’explicarem les necessitats fisiològiques i el llenguatge que utilitzen per expressar-les. Així mateix, si presenten un problema de conducta, us donarem les pautes necessàries per tractar-lo. Tot amb la finalitat d’enfortir el vostre vincle i que creixi sent un animal feliç.

Consulta dates i condicions a info@etholink.com.

Dos formats a escollir:

  1. Classes grupals: dos sessions de 90 minuts (dos dissabtes seguits).
  2. Una sessió a domicili de 90 minuts.

Format 1: 60 €
Format 2: 90 €