– Els Nostres Serveis –

Socialització per cadells

Vine al nostre Camp Terapèutic Caní i troba les eines que necessites per educar i socialitzar al teu cadell.

Quan?

 

Taller 1 ON-line: Dissabte 30 de maig a les 10h

Taller 2 ON-line: Dissabte 13 de juny a les 10h

Taller 3 pràctic: Diumenge 28 de juny a les 11h

Taller 4 pràctic: Diumenge 5 de juliol a les 11h

Taller 5 pràctic: Diumenge 12 de juliol a les 11h

Taller 6 pràctic: Diumenge 19 de juliol a les 11h

Taller 7 pràctic: Diumenge 26 de juliol a les 11h

En cas que surgeixin variacions en l’entrada de la fase 3, aquests horaris podran variar

 

On?

Al camp terapèutic Etholink, a Fonollosa (ADE Leonor en Google maps), a 15 min del centre de Manresa.

Consulta el detall dels tallers a la pestanya de sota “Format”.

Si tens un cadell, o estàs pensant tenir-ne un, has de saber com és de crucial que rebi una bona socialització per prevenir futurs problemes de comportament. Els cadells requereixen un temps i  unes pautes per poder adaptar-se a l’humà i entendre què s’espera d’ells. A la vegada, els humans hem de conèixer quines són les necessitats canines i com es comuniquen per a construir amb ells una bona relació i poder crear un bon vincle. En el nostre curs de socialització, us donarem les eines per a què us sigui possible.

L’etapa de socialització” és un terme que s’utilitza en veterinària per a referir-nos al període comprès entre les 3 setmanes i els 3-4 mesos, en el cas del gos. En aquesta, aprenen i s’adapten amb molta facilitat a l’entorn, ja que la resposta de la por no està del tot desenvolupada però, en canvi, la conducta exploratòria està molt potenciada. Nombrosos estudis ens demostren que els gossos i gats que de petits van rebre una adequada socialització, no només seran menys propensos a desenvolupar problemes de comportament sent adults, sinó que seran animals més sans i equilibrats a tots els nivells. En el cas dels gossos, s’ha demostrat que tindran menys problemes d’agressivitat, por i fòbies, eliminació inadequada, hiperactivitat, trastorns relacionats amb l’ansietat per separació i joc inadequat.

En el curs que oferim, els cadells aprendran a través del joc i l’educació en positiu a interactuar de manera adequada amb altres cadells i amb humans. També aprendran a ser manipulats pel veterinari, les normes d’obediència bàsica, i a no destruir la casa entre moltes altres coses. Et donarem les pautes necessàries per a construir un entorn estimulant i una rutina diària òptima, promovent les interaccions i pautes de maneig adequades per a que així sigui. T’explicarem les seves necessitats fisiològiques i el llenguatge que utilitzen per expressar-les. Així mateix, si presenten un problema de conducta, us donarem les pautes necessàries per tractar-lo. Tot amb la finalitat d’enfortir el vostre vincle i que creixi sent un animal feliç.

Consulta dates i condicions a info@etholink.com.

El curs ofert estarà dividit en 7 tallers de 90 minuts:

 1. 1) Classe on-line: Bases de l’educació en positiu i llenguatge caní: Aquest taller us ajudarà a entendre com aprenen, com veuen el món i es comuniquen els gossos.

  2)Classe on-line: Passeig ideal i eines per l’enriquiment ambiental: Claus per combatre la destructivitat, hiperactivitat, avorriment i ansietat.

  3)Pràctica per un passeig ideal: En aquest taller us ensenyarem a aconseguir un maneig fluid de la corretja per a que pugueu gaudir al màxim dels vostres passejos. També us presentarem les eines i jocs per aconseguir un joc controlat i l’enriquiment ambiental.

  4)Gestió emocional: prevenció de pors, gestió de la frustració… Aquest taller us donarà les eines per saber gestionar les emocions de forma adequada. 

  5)Habituació a la manipulació: treball de tolerància al tal d’ungles, al maneig veterinari, al bany, al raspallat…

  6)Obediència bàsica 1: bases de l’obediència bàsica.

  7)Obediència bàsica 2: claus per fixar l’obediència a llarg termini.

 

Curs complert: 295 €